Κατηγορούμενος για 'ξέπλυμα' μαύρου χρήματος ο 30χρονος αυτόχειρας στην Κεφαλονιά

Κατηγορούμενος για 'ξέπλυμα' μαύρου χρήματος ο 30χρονος αυτόχειρας στην Κεφαλονιά

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών η χρηματοδότηση ύψους 30.000 ευρώ λίγο καιρό πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Νέα στοιχεία για το μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι στην Κεφαλονιά είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ταυτότητα του 30χρονου Γερμανού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος ο 30χρονος ήταν κατηγορούμενος για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος και φέρεται να είχε λάβει χρηματοδότηση ύψους 30.000 ευρώ, στις αρχές Ιουνίου, από άγνωστη πηγή.

ADVERTISING

Τα στοιχεία αυτά,  στα οποία περιλαμβάνεται επίσης μια τροχαία παράβαση τον περασμένο Αύγουστο, εστάλησαν πρόσφατα στην Ελλάδα από τις γερμανικές αρχές, δημιουργώντας πολλλά ερωτήματα για τις ενασχολήσεις του 30χρονου.

Στο μεταξύ, κι ενώ απ' την αρχή το σενάριο η διπλή αυτοκτονία να αποτελεί μέρος σατανιστικής τελετουργίας ήταν το λιγότερο πιθανό, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση που συγκλόνισε την Κεφαλονιά, και όχι μόνο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Φαίνεται πως είχε προηγηθεί ερωτική πράξη και πως πρώτα η πρόθεση του ζευγαριού ήταν μάλλον να αυτοτραυματιστούν αρχικά και όχι να αυτοκτονήσουν, όμως φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και η κοπέλα πέρα από το δοκιμαστικά τραύματα, προκάλεσε βαθιά τραύματα στις φλέβες των καρπών της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της από αιμορραγία.

Υπήρχαν πετσέτες που βρέθηκαν δίπλα της και εικάζεται ότι ενδεχομένως προσπάθησε ο Γερμανός να την βοηθήσει και όταν εκείνη κατέληξε την τοποθέτησε στον καναπέ και την σκέπασε, ενώ εκείνος πήγε στην μπάνιο, γέμισε την μπανιέρα με νερό μπήκε μέσα και αυτοκτόνησε πλήττοντας τον εαυτό του με ένα μαχαίρι στην καρδιά, ενώ είχαν προηγηθεί τραύματα και στους δικούς του καρπούς, τα οποία όμως δεν ήταν θανατηφόρα.

Η κοπέλα είχε πάψει να επικοινωνεί από τον Ιούνιο με τους δικούς της που την αναζητούσαν όπως επίσης τον 'ιδιο μήνα προέκυψε πως ο Γερμανός νοίκιασε το αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε στην Κεφαλονιά και το οποίο δεν το επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η κλοπή του στις γερμανικές Αρχές.

Ο 30χρονος είχε φροντίσει για να μπερδέψει τις Αρχές να τοποθετήσει άλλες πινακίδες στο όχημα, πλαστές ή κλεμμένες που αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα και οι ελληνικές Αρχές μέσω του αριθμού πλαισίου του κινητήρα διαπίστωσαν την ιστορία που είχε το συγκεκριμένο όχημα και πως είχε φτάσει να δηλωθεί η κλοπή του.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένουν απαντήσεις οι ελληνικές από τις αντίστοιχες γερμανικές Αρχές για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα όχι μόνο για τα στοιχεία των νεκρών αλλά αν είναι δυνατόν και για το παρελθόν τους ή τις συνθήκες που τους οδήγησαν σε αυτή την απονενοημένη ενέργεια και να διαπιστώσουν βεβαίως αν όντως είχαν σχέση με αιρέσεις ή είχαν εκδηλώσει αυτοκαταστροφικές τάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κεφαλονιά: Απαντήσεις από την ιατροδικαστή για την διπλή αυτοκτονία

Αποκαλύψεις ιατροδικαστή για Κεφαλονιά: Ο αυτοτραυματισμός και τα νέα στοιχεία

SHARE:

24Media Network