Καβάλα: Εν αναμονή της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 68χρονης – Τα πιθανά σενάρια

Καβάλα: Εν αναμονή της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 68χρονης – Τα πιθανά σενάρια
Έγκλημα στην Καβάλα ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ/INTIME NEWS

Με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης, που θα φωτίσουν τα αίτια θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου από το Ποδοχώρι Καβάλας. Όλα τα πιθανά σενάρια εξετάζουν οι Αρχές.

Τα ευρήματα από τη νέα ιατροδικαστική έκθεση αναμένουν οι αρχές ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας. Να διελευκανθεί δηλαδή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή δυστύχημα.

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής (2/6). Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Ταυτόχρονα εξετάζεται η πιθανότητα να τραυματίστηκε θανάσιμα από κάποιο επιθετικό κριάρι από το ποιμνιοστάσιό της.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επαναληπτική αυτοψία στον χώρο, αστυνομικοί και ιατροδικαστής, συνάντησαν ένα εξαιρετικά επιθετικό και ογκώδες κριάρι, που χρειάστηκαν πέντε άνθρωποι για να το ακινητοποιήσουν και να μην επιτεθεί.

“Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται” δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Ο σύζυγος της 68χρονης υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ζητά να βρεθεί άμεσα ο ένοχος.

Παράλληλα, ο αδελφός της κτηνοτρόφου, μιλώντας στην ΕΡΤ, διατύπωσε την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος της βρίσκεται στο στενό συγγενικό της περιβάλλον. “Πολύ πιθανόν να είναι από το στενό συγγενικό της περιβάλλον. Βίωνε ενδοοικογενειακή βία εδώ και δεκαετίες. Υπήρχε ξυλοδαρμός, υπήρχε απειλή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα κατέληξε από βαριά τραύματα. Αυτό όμως που προβληματίζει τους ιατροδικαστές – γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε δεύτερη αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος από διαφορετικό ιατροδικαστή – είναι ότι στη σορό δε βρέθηκαν σημάδια πάλης.

“Το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στο θώρακα. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία, ρήξη εσωτερικών οργάνων. Γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο κριάρι. Περιμένουμε τα αποτελέσματα DNA από τα ρούχα του θύματος, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η αιτία του βίαιου θανάτου της γυναίκας”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κιφνίδης.

Σημειώνεται ότι από το θύμα έχουν ληφθεί δείγματα και από τα νύχια της και από τα ρούχα της και έτσι μένει να φανεί στα εργαστήρια αν θα βρεθεί το γενετικό υλικό ζώου ή ανθρώπου και ποιου συγκεκριμένα.

Μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά και η προανάκριση συνεχίζεται μέχρι να μπορέσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να διακριβώσουν τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η άτυχη αυτή γυναίκα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα