Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με Ι.Χ. που μετέφερε μετανάστες

Ασθενοφόρα - φωτογραφία αρχείου
Ασθενοφόρα - φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Όταν το υπερφορτωμένο αυτοκίνητο με μετανάστες έλαβε σήμα από την αστυνομία να σταματήσει, εκείνο ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αμαξιού και αυτό ανατραπεί. Από το εσωτερικό ανασύρθηκε νεκρός ο 35χρονος οδηγός.

Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αυτοκίνητο, που φαίνεται ότι μετέφερε παράνομα μετανάστες, σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στον νομό Κιλκίς. Το υπερφορτωμένο όχημα κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου - Ευζώνων, όταν στο ύψος του οικισμού της Ποντοηράκλειας κρίθηκε ύποπτο από αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Προς στιγμήν ο οδηγός φάνηκε να συμμορφώνεται στην υπόδειξη των αστυνομικών, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Όπως έγινε γνωστό, αφού διήνυσε απόσταση περίπου 200 μέτρων, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Από το εσωτερικό του ανασύρθηκε νεκρός ο 35χρονος οδηγός, υπήκοος Συρίας, ενώ σώοι βγήκαν οι οκτώ μεταφερόμενοι μετανάστες, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, από τους οποίους ο ένας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 35χρονος είχε παραλάβει από σημείο της ενδοχώρας τούς μετανάστες και επρόκειτο, έναντι αμοιβής, να τους μεταφέρει στα βόρεια σύνορα, απ' όπου θα επιχειρούσαν να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη.

ADVERTISING
Πηγή: 

ΑΠΕ_ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network