Ο Σι Τζινπίνγκ στο Μουσείο Ακρόπολης, οι οδηγοί εγκλωβισμένοι στο κέντρο της Αθήνας

Ο Σι Τζινπίνγκ στο Μουσείο Ακρόπολης, οι οδηγοί εγκλωβισμένοι στο κέντρο της Αθήνας
Κίνηση οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία και σήμερα λόγω της επίσκεψης του Κινέζου Προέδρου - Αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 12 το μεσημέρι. Οι παρεμβάσεις της Τροχαίας μέχρι την αποχώρησή του - Δείτε σε LIVE χρόνο πώς εξελίσσεται η κυκλοφορία στους δρόμους.

Ακόμη μία δύσκολη ημέρα για χρειαστεί να οδηγήσουν πέριξ του κέντρου της Αθήνας. Η κίνηση στους δρόμους  και αυτό λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας και των νέων έκτακτων μέτρων της Τροχαίας.

Ειδικότερα, από το πρωί ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Hilton, πέριξ Συντάγματος και Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών για την αποχώρηση του Κινέζου ηγέτη.

Οι ρυθμίσεις στην κυκλοφορία  ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 12 το μεσημέρι. Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν κατά μήκος των διαδρομών αυτών, για την ρύθμιση και την διαχείριση της κυκλοφορίας.

Ήδη με την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου στο Μουσείο και τα μέτρα ασφαλείας δημιουργήθηκε κομφούζιο στους γύρω δρόμους, που “κοκκίνισαν” στον χάρτη.

Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν λίγη παραπάνω υπομονή, αν και ήδη έχουν εξασκηθεί καθώς το φαινόμενο του μποτιλιαρίσματος είναι διαρκές τους τελευταίους μήνες, νωρίς το πρωί αλλά και τις απογευματινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα