Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο στην Ποσειδώνος ύστερα από τροχαίο – “Στο κόκκινο” ο Κηφισός – LIVE Χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο στην Ποσειδώνος ύστερα από τροχαίο – “Στο κόκκινο” ο Κηφισός – LIVE Χάρτης
Κίνηση στον Κηφισό ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Κηφισού ενώ προβλήματα παρατηρούνται και σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα επικρατεί και στη Λ. Ποσειδώνος ύστερα από τροχαίο.

Αυξημένη είναι για ακόμη μία μέρα η κίνηση στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα, με τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Λ. Κωνσταντινουπόλεως μέχρι την Αγίων Αναργύρων ενώ στο ρεύμα καθόδου τα προβλήματα ξεκινούν από τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Έντονη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε Ποσειδώνος και Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε ενώ η αριστερή λωρίδα της Ποσειδώνος έχει κλείσει προσωρινά.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύμα καθώς και στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, από το Μαρούσι ως το Νέο Ψυχικό.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη Βασ. Σοφίας στο ρεύμα καθόδου καθώς και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Κίνηση στους δρόμους Caption/Google Maps

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα