Κιβωτός του Κόσμου: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που κατήγγειλε ηγετικό στέλεχος της δομής

Κιβωτός του Κόσμου: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που κατήγγειλε ηγετικό στέλεχος της δομής
Κιβωτός του Κόσμου Eurokinissi

Στην Εισαγγελία Ανηλίκων βρέθηκε ο 19χρονος που είχε καταγγείλει ηγετικό στέλεχος της δομής για σεξουαλική κακοποίηση, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε σήμερα Πέμπτη (1/12) στην Εισαγγελεία Ανηλίκων, που ερευνά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ο 19χρονος που έχει καταγγείλει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν φιλοξενούμενος σε δομή του ΜΚΟ.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είναι ο πρώτος πρώην φιλοξενούμενος σε δομή της Κιβωτού που κατήγγειλε ηγετικό στέλεχος της ΜΚΟ για σεξουαλική κακοποίηση που, όπως αναφέρει, υπέστη ενώ ήταν ανήλικος.

Κατάθεση στις δύο εισαγγελείς ανηλίκων έδωσε και ακόμη ένας πρώην φιλοξενούμενος σε δομή της Κιβωτού, ο οποίος πλέον δεν κατοικεί στην Ελλάδα.

Ο μάρτυρας φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί κακοποίηση όσο διέμενε σε εγκαταστάσεις της ΜΚΟ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόλυση των στελεχών της «Κιβωτού» του στενού κύκλου του Πατέρα Αντωνίου, εκδόθηκε και εισαγγελική εντολή σήμερα Πέμπτη (1/12) που απομακρύνει από την δομή του Κολωνού και το διαμέρισμα που διατηρούν εκεί, τον Πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα και τους απαγορεύει να πλησιάζουν πλέον όλες τις δομές της ΜΚΟ, όπως και άλλα πρόσωπα του στενού τους κύκλου και πρώην πλέον στελεχών της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα