Κλέιμαν: Ενώπιον του ανακριτή ο ποδοσφαιριστής – “Δεν τη βίασα, απλώς χορέψαμε μαζί”

Κλέιμαν: Ενώπιον του ανακριτή ο ποδοσφαιριστής – “Δεν τη βίασα, απλώς χορέψαμε μαζί”
Μπόρις Κλέιμαν ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Οδηγήθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο ανακριτικό γραφείο ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, που καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού ανήλικης μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή αναμένει να βρεθεί σε λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν που καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού ανήλικης μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 10 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και αναμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις δύο μαρτύρων που πρότεινε πριν να ξεκινήσει ο ίδιος την απολογία του. Έτσι αυτήν την ώρα ενώπιον του Ανακριτή καταθέτει ο συμπαίκτης του με τον οποίο ήταν μαζί στο μπαρ, όπου φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός της Βελγίδας μαθήτριας, ενώ στον δικαστικό λειτουργό έχει καταθέσει και ο φυσιοθερπευτής της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αρνείται όσα καταγγέλει σε βάρος του η ανήλικη, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτε από αυτά που υποστήριξε στις αρχές η Βελγίδα μαθήτρια και πως το μόνο που έγινε ήταν ότι χόρεψαν μαζί.

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη δηλώσει μέσω του συνηγόρου του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ότι είναι αθώος και ότι ούτε βία, ούτε βιασμός συνέβη το επίμαχο βράδυ στο κατάστημα όπου βρέθηκαν ο ίδιος με συμπαίκτης του και η καταγγέλουσα με συμμαθητές της.

Μάλιστα, πριν την έναρξη της συζήτησης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, sport5.co.il, φέρεται να είπε πως “όλοι θα δουν ότι δεν έκανα τίποτα“.

Παράλληλα, φαίνεται πως αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που σύμφωνα με την υπεράσπισή του θα αποδείξει πως δεν έγινε καμία πράξη κακοποίησης, με τον δικηγόρο του να ζητά την αποφυλάκισή του με εγγύηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα. Μία παρέα μαθητών από την τελευταία τάξη λυκείου του Βελγίου που βρίσκονταν στη χώρα μας με την σχολική τους εκδρομή, διασκέδαζαν σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής μαζί με την παρέα του στην οποία βρισκόταν και ένας άλλος αλλοδαπός συναθλητής του.

Ο δράστης φέρεται να πλησίασε την κοπέλα, να εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της από το αλκοόλ και να την παρέσυρε σε έναν πιο πριβέ χώρο του μπαρ όπου άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς την θέλησή της.

Συμμαθητές της, τον αντιλήφθηκαν και ακολούθησε επεισόδιο με την παρέα των παιδιών και τον ποδοσφαιριστή που συνεχίστηκε και έξω επί της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας όπου κλήθηκε η Αστυνομία και από το σημείο προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, συνολικά 9 άτομα εκ των οποίων 8 Βέλγοι και ο Ισραηλινός.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος όπου οδηγήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή του Ισραηλινού τερματοφύλακα και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης και συνελήφθη για βιασμό και για κατοχή ναρκωτικών. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός Βέλγου μαθητή για τον νόμο περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα