Κλέιμαν: Τη Μεγάλη Πέμπτη η απολογία του για τον βιασμό μαθήτριας στο Κολωνάκι – Τι υποστηρίζει

Κλέιμαν: Τη Μεγάλη Πέμπτη η απολογία του για τον βιασμό μαθήτριας στο Κολωνάκι – Τι υποστηρίζει
Μπόρις Κλέιμαν ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISS Sports

Την Μεγάλη Πέμπτη θα απολογηθεί ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. "Χόρεψα μαζί της και τίποτα άλλο" δήλωσε.

Προθεσμία να απολογηθεί τη Μ. Πέμπτη (13/4) πήρε ο 33χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής και πρώην τερματοφύλακας ομάδας στη Super League, Μπόρις Κλέιμαν, που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι βίασε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα. Μία παρέα μαθητών από την τελευταία τάξη λυκείου του Βελγίου που βρίσκονταν στη χώρα μας με την σχολική τους εκδρομή, διασκέδαζαν σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής μαζί με την παρέα του στην οποία βρισκόταν και ένας άλλος αλλοδαπός συναθλητής του.

Ο δράστης φέρεται να πλησίασε την κοπέλα, να εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της από το αλκοόλ και να την παρέσυρε σε έναν πιο πριβέ χώρο του μπαρ όπου άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς την θέλησή της.

Συμμαθητές της, τον αντιλήφθηκαν και ακολούθησε επεισόδιο με την παρέα των παιδιών και τον ποδοσφαιριστή που συνεχίστηκε και έξω επί της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας όπου κλήθηκε η Αστυνομία και από το σημείο προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, συνολικά 9 άτομα εκ των οποίων 8 Βέλγοι και ο Ισραηλινός.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος όπου οδηγήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή του Ισραηλινού τερματοφύλακα και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης και συνελήφθη για βιασμό και για κατοχή ναρκωτικών. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός Βέλγου μαθητή για τον νόμο περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ποδοσφαιριστής, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, φέρεται να υποστήριξε: «Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

O 33χρονος που συνελήφθη και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτή για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή και για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν ξέρω αν είχε πάνω του ουσίες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα για μένα, όσο η πράξη που έκανε σε ένα ανήλικο κοριτσάκι» πρόσθεσε.

Μπέος: “Αδιανόητο αυτό που συνέβη – Ζήτησε δικηγόρο και αρνήθηκα”

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, “είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη” και μάλιστα δεν λύνεται το συμβόλαιο μόνο με τον συγκεκριμένο παίκτη που συνελήφθη αλλά και με φίλο – συμπαίκτη του στην ομάδα που ήταν παρών στο μπαρ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης επικοινώνησε με στέλεχος της ομάδας αμέσως μετά τη σύλληψή του, ζητώντας νομική κάλυψη, κάτι που η ΠΑΕ το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Αχιλλές Μπέος είπε: «Άμεσα αντιδράσαμε, τον θέσαμε εκτός ομάδας, όχι μόνο αυτόν αλλά και τον συμπαίκτη του που ήταν παρών».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είχε πάνω του ουσίες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα για μένα, όσο η πράξη που έκανε σε ένα ανήλικο κοριτσάκι».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα