Μπέος για Μπόρις Κλέιμαν: “Αδιανόητο αυτό που συνέβη – Ζήτησε δικηγόρο και αρνήθηκα”

Μπέος για Μπόρις Κλέιμαν: “Αδιανόητο αυτό που συνέβη – Ζήτησε δικηγόρο και αρνήθηκα”
Superleague2. ( /EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια.

Για την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, που συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνακίου για ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας σε μπαρ, τοποθετήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη και μάλιστα δεν λύεται το συμβόλαιο μόνο με τον συγκεκριμένο παίκτη που συνελήφθη αλλά και με φίλο – συμπαίκτη του στην ομάδα που ήταν παρών στο μπαρ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης επικοινώνησε με στέλεχος της ομάδας αμέσως μετά τη σύλληψή του, ζητώντας νομική κάλυψη, κάτι που η ΠΑΕ το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Αχιλλές Μπέος είπε: «Άμεσα αντιδράσαμε, τον θέσαμε εκτός ομάδας, όχι μόνο αυτόν αλλά και τον συμπαίκτη του που ήταν παρών».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είχε πάνω του ουσίες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα για μένα, όσο η πράξη που έκανε σε ένα ανήλικο κοριτσάκι».

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον τερματοφύλακα – Απολογείται τη Μ. Πέμπτη

Σημειώνεται πως από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του Μπόρις Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

  • Βιασμός χωρίς χρήση βίας
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04).

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα