Τι υποστηρίζει ο Μπόρις Κλέιμαν μετά τη δίωξη για βιασμό μαθήτριας – Το χρονικό σύλληψης του τερματοφύλακα

Τι υποστηρίζει ο Μπόρις Κλέιμαν μετά τη δίωξη για βιασμό μαθήτριας –  Το χρονικό σύλληψης του τερματοφύλακα
Μπόρις Κλέιμαν ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Κρατείται, μέχρι την απολογία του, ο ποδοσφαιριστής της Super League, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον πρώην τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο ποδοσφαιριστής, το ίδιο βράδυ, ενεπλάκη μαζί με συμπαίκτη του και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Άμεσα η ομάδα της Super League διέκοψε τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, έγινε γύρω τα ξημερώματα σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί διασκέδαζε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, με έναν συμπαίκτη του και μια παρέα μαθητών από το Βέλγιο που έχουν έρθει εκδρομή στην Αθήνα.

Ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και στη συνέχεια, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η ανήλικη είπε αμέσως στους φίλους της τι είχε συμβεί και εκείνοι ήρθαν στα χέρια μαζί του. Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο προσήγαγαν τον ποδοσφαιριστή και 8 μαθητές στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος.

Εκεί η μαθήτρια αναγνώρισε τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Στην τσέπη του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.






Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Ο ποδοσφαιριστής, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, φέρεται σύμφωνα με την ΕΡΤ να υποστήριξε: «Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

O 33χρονος που συνελήφθη και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτή για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή και για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν ξέρω αν είχε πάνω του ουσίες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα για μένα, όσο η πράξη που έκανε σε ένα ανήλικο κοριτσάκι» πρόσθεσε.

Ο Μπόρις Κλέιμαν EUROKINISSI SPORTS

Απολογείται τη Μ. Πέμπτη

Ο Μπόρις Κλέιμαν ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τρία αδικήματα:

  • Βιασμός χωρίς χρήση βίας
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα