Κλειστός ο σταθμός του Μετρό Άγιος Αντώνιος

ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ  ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εκτός λειτουργίας και σήμερα ο σταθμός του Μετρό Άγιος Αντώνιος. Διακοπές και στην κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού το βράδυ

Εκτός λειτουργίας θα είναι και σήμερα ο σταθμός του Μετρό Άγιος Αντώνιος λόγω τεχνικών εργασιών που απαιτούνται, στο πλαίσιο της ένταξης των σταθμών Περιστέρι και Ανθούπολη στη λειτουργία της συγκεκριμένης γραμμής.

Οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στο σταθμό Σεπόλια. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του σταθμού, θα γίνεται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 «Ζάππειο - Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος)» και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 «Ομόνοια - Κηπούπολη» για τη σύνδεση του σταθμού «Άγιος Αντώνιος» με το σταθμό «Μεταξουργείο», μέσω των στάσεων «Μεταξουργείο» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «Πλ. Μεταξουργείου» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά το σταθμό «Μεταξουργείο», και μέσω της στάσης «Στ. Αγίος Αντώνιος» όσον αφορά το σταθμό «Αγίος Αντώνιος».

Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού στο τμήμα «Ειρήνη - Κηφισιά», από τις 22.30 έως τη λήξη της. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κλειστό το τμήμα ''Ειρήνη–Κηφισιά'' του ΗΣΑΠ

SHARE: