“Κοινό μυστικό” η δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών: Κατηγορούμενος και το 2004 – Τι δήλωνε τότε

“Κοινό μυστικό” η δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών: Κατηγορούμενος και το 2004 – Τι δήλωνε τότε
"Κοινό μυστικό" η δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Για τον συλληφθέντα εκπαιδευτικό είχαν ξεσπάσει έντονες αντιδράσεις και πριν 14 χρόνια, τότε που είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό ενώ πριν τρία χρόνια φοιτητές τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια τελετής ορκωμοσίας.

“Κοινό μυστικό” φαίνεται πως ήταν στους γονείς και τους φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών η δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συνελήφθη, καθώς ζητούσε φακελάκι ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα για να τους περάσει στα μαθήματα.

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός φέρεται να ήταν εδώ και χρόνια γνωστός για τις μεθόδους του, καθώς είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό και το 2004. Τότε μάλιστα είχαν γίνει έντονες διαμαρτυρίες έξω από το ΤΕΙ με τους φοιτητές να αποκλείσουν την είσοδο και να ζητούν από τη διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά του καθηγητή. Εκείνη την περίοδο, ο συλληφθείς είχε μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Οι αντιδράσεις για την εν λόγω καθηγητή είχαν γίνει αισθητές στην τοπική κοινωνία και πριν τρία χρόνια. Σε βίντεο που μεταδόθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνονται φοιτητές να τον αποδοκιμάζουν έντονα κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας.

“Μου είπε να πάμε για ποτό και βλέπουμε για τα μαθήματα”

“Με κάλεσε στο γραφείο του, μου είπε πως θα πρέπει να περάσουμε ένα βράδυ μαζί. Μου πρότεινε αν ήθελα να πάμε για ένα ποτό πρώτα και μετά βλέπουμε, είπε, τι θα γίνει με το μάθημα», ήταν μαρτυρία φοιτήτριας που μίλησε στον ΑΝΤ1. «Για να περάσω 4 μαθήματα του έδωσα 1.000 ευρώ. Ζητούσε 250 ευρώ το κάθε μάθημα για να βάλει βαθμό», κατήγγειλε άλλος φοιτητής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα