Κολωνός: Επεισόδια πριν από την ομιλία του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη

Επεισόδια πριν την έναρξη της ομιλίας Τσίπρα

Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να διασπάσουν τον φραγμό της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Αθηνών και Ναυπλίου επιτιθέμενοι με βόμβες μολότοφ και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Επεισόδια σημειώθηκαν στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Αθηνών και Ναυπλίου. Στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου ήταν προγραμματισμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ στις στάσεις ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείου και Κεραμικού είχαν προγραμματιστεί αντιφασιστικές συγκεντρώσεις από διάφορες αριστερές συλλογικότητες και αντιεξουσιαστές.

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό, ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη
Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό, ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη EUROKINISSI

Οι τελευταίοι επιχείρησαν να διασπάσουν τον φραγμό της Αστυνομίας κινούμενοι μέσα από στενά και στη συνέχεια μέσω της Γεωπονικής, καταλήγοντας στη συμβολή των οδών Αθηνών και Ναυπλίου όπου επιτέθηκαν με δύο βόμβες μολότοφ και πέτρες και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό, ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, Παρασκευή 17 Μάη 2019.
Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό, ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, Παρασκευή 17 Μάη 2019. EUROKINISSI

Αυτή την στιγμή οι συμμετέχοντες στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις αποχωρούν σταδιακά από το σημείο. Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί ή προσαγωγές.

SHARE:

24Media Network