Κολωνός: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
ΙΝΤΙΜΕ

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Οδηγήθηκε στην ανακρίτρια και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για το βιασμό και έκδοση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Όπως έγινε γνωστό, από το υπουργείο Υγείας, με εντολή του υπουργού, κινούνται και οι διαδικασίες για την απόλυση του 36χρονου.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής, ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Ζήτησε κι έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα, ημέρα κατα την οποία έχει προγραμματιστεί και η απολογία της μητέρας της 12χρονης και ακόμη ενός άνδρα που κατηγορείται για για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, ο 36χρονος αρνείται οτι είχε σωματική επαφή με την 12χρονη ενώ δεν αρνείται οτι είχε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα