Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι 5 νέοι συλληφθέντες – Αναμένονται νέα εντάλματα

Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι 5 νέοι συλληφθέντες – Αναμένονται νέα εντάλματα
Υπόθεση Κολωνού INTIME NEWS

Ενώπιον της ανακρίτριας οι πέντε νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Ενώπιον της Ανακρίτριας οδηγήθηκαν για να απολογηθούν οι πέντε νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της φρίκης, είναι ηλικίας 23 έως 65 ετών μεταξύ των οποίων και δερματολόγος πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών. Οι αρχές έφθασαν στη σύλληψή τους μετά από νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές του μήνα το κοριτσάκι, το οποίο τους υπέδειξε λέγοντας πως είναι ανάμεσα σε εκείνους που κανόνιζαν με τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Ηλία Μίχο «να τη συναντήσουν».

Η 12χρονη φαίνεται να είπε στην τελευταία κατάθεση της πως οι φρικαλέες συναντήσεις της με τον γιατρό ήταν περισσότερες από δύο και μάλιστα ότι πραγματοποιούνταν στο ιατρείο του 65χρονου σε ώρες που δέχονταν και ασθενείς. Αναγνώρισε επίσης έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν οδηγό φορτηγού, έναν 23χρονο που δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων κι έναν 50χρονο υπάλληλο σε μαγαζί με κινητά τηλέφωνα.

Το κορίτσι και σε αυτήν την κατάθεσή της φέρεται να επανέλαβε πως η μητέρα της, προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση της σεξουαλικής της εκμετάλλευσης.

Η απολογητική διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει 15 άτομα, τα οποία είχαν κλείσει ραντεβού για να βιάσουν την ανήλικη μέσω του Ηλία Μίχου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα