Κόρινθος: Γυναίκα οδηγός δέχεται άγρια επίθεση από άλλη γυναίκα

Κόρινθος: Γυναίκα οδηγός δέχεται άγρια επίθεση από άλλη γυναίκα

Σύμφωνα με τον σύζυγο του θύματος, όλα έγιναν επειδή η γυναίκα του της είπε "πώς οδηγάς έτσι θα μας σκοτώσεις".

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν λίγες μέρες στην Κόρινθο, με μια γυναίκα οδηγό να δέχεται άγρια επίθεση από άλλη γυναίκα.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος του θύματος Α.Κ: "Έρχεται προς το σπίτι μας. Ενάμιση χιλιόμετρο πριν συναντιέται με ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο παραλίγο να πέσει απάνω της και την ώρα που σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα, τόλμησε να της πει πως οδηγάς έτσι θα μας σκοτώσεις".

Και πρόσθεσε: "Το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου, την κυνηγάει από πίσω, κατεβαίνει εν εξάλλω και βλέπεται τι ακριβώς κάνει. Μιλάμε για χτυπήματα τα οποία είναι επαγγελματικά. Αυτά δεν είναι τυχαία τα χτυπήματα. Επίσης την έβρισε και χυδαία".

Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σύζυγο της οδηγού παρότρυνε τη γυναίκα να τη χτυπήσει.

"Κατεβαίνει και ο συνοδηγός ο οποίος αν προσέξετε φοράει και ένα τσαντάκι μπροστά στο οποίο έχει και πιστόλι μέσα. Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του, μετά επεμβαίνει αυτός. Τη βρίζει και παροτρύνει και τη σύζυγό του" τόνισε ο άντρας του θύματος.

Κατάφερε μάλιστα να βρει το αυτοκίνητο και έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία της γυναίκας που γρονθοκόπησε τη σύζυγο του.

«Τελικά βρίσκω το αυτοκίνητο πολύ κοντά κρυμμένο στην οικία μας με ένα σεντόνι, βλέπω το νούμερο, βλέπω και το αυτοκίνητο και πάω στην αστυνομία και το καταγγέλλω».

Η γυναίκα του φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Πηγή: 

Korinthostv

SHARE: