Κορονοϊός: Ένα ανήλικο κορίτσι ανάμεσα στους διασωληνωμένους

Κορονοϊός: Ένα ανήλικο κορίτσι ανάμεσα στους διασωληνωμένους
Ασθενοφόρο MotionTeam

Ανάμεσα στους 23 συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι βρίσκεται ένα ανήλικο κορίτσι στην ηλικιακή κατηγορία 0-17, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ.

Μία ανάγνωση των επιδημιολογικών στοιχείων που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) και αφορούν την ηλιακή κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού κρύβει ένα πολύ δυσάρεστο νέο.

Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, ανέμεσα στους 23 συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι βρίσκεται και ένα ανήλικο κορίτσι στην ηλικιακή κατηγορία 0-17, στην υποκατηγορία των γυναικών.

Η διάμεση ηλικία όσων νοσηλεύονται στη ΜΕΘ είναι 63 ετών. 8 (34.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 47.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Οι συνολικές μολύνσεις από τον κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται στις 6858, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (15/08) ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 230 .

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα