Κορονοϊός: Αρκετοί “ξεχάστηκαν” και εισέπραξαν πρόστιμα των 150 ευρώ

Κορονοϊός: Αρκετοί “ξεχάστηκαν” και εισέπραξαν πρόστιμα των 150 ευρώ
Έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού στην Πρέβεζα Eurokinissi

Σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 556 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα-Συνολικά, 5.762 παραβάσεις

Φαίνεται πως αρκετοί είναι αυτοί που «ξεχάστηκαν» ειδικά σήμερα και «ξέχασαν» ότι σε αυτή την χώρα γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνουμε όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι ζωντανοί από αυτή την πανδημία και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν περιοριστικά μέτρα.

Για εκείνους τους αρκετούς συμπολίτες μας που δυστυχώς …«μπερδεύτηκαν», τα 150 ευρώ των προστίμων που επιβλήθηκαν, ίσως τους φρεσκάρουν την μνήμη.

Οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω κορονοϊού, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 556 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, 232 στην επίμονα «πρωταθλήτρια» Αττική, 51 στα Ιόνια Νησιά που ακολουθούν με πείσμα, 38 στην Ήπειρο, 36 στη Στερεά Ελλάδα, 35 στην Πελοπόννησο, 28 στην Κεντρική Μακεδονία, 26 στην Κρήτη, 26 στο Νότιο Αιγαίο, 20 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Δυτική Ελλάδα, 19 στη Θεσσαλία, 17 στη Θεσσαλονίκη, 5 στη Δυτική Μακεδονία και 4 στο Βόρειο Αιγαίο.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 5.762 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα