Θεσσαλονίκη: Αστυνομική παρέμβαση στην παραλία της Περαίας για όσους δεν μένουν σπίτι

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική παρέμβαση στην παραλία της Περαίας για όσους δεν μένουν σπίτι
Πολίτης με μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό AP

Αστυνομικοί βρέθηκαν στην παραλία της ανατολικής ακτής του Θερμαικού σε μια προσπάθεια να προτρέψουν όσους έκαναν περίπατο να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ορισμένοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός και το κύριο απ’ όλα είναι το να μείνουν σπίτι τους όλοι οι πολίτες και να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις. Βέβαια, υπάρχουν ορισμένοι που αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν συμμορφώνονται.

Αρκετοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να βγαίνουν στους δρόμους και να κάνουν τις βόλτες τους, όπως συνέβη στην παραλία της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί βρέθηκαν στην παραλία της ανατολικής ακτής του Θερμαικού σε μια προσπάθεια να προτρέψουν όσους έκαναν περίπατο να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία ορισμένοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, κάνει λόγο για ανευθυνότητα και έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: “Ανευθυνότητα, Προσπαθεί η αστυνομία να απομακρύνει τους πολίτες που βγήκανε περίπατο στον πεζόδρομο Περαίας Νέων Επιβατών αλλά οι πολίτες δείχνοντας ανευθυνότητα συμπλέκονται ακόμα και με την αστυνομία, σας παρακαλώ Εφαρμόστε με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι για το καλό μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα