Κορονοϊός-Χανιά: Έβαλε το παιδί της στο πορτ-μπαγκάζ για να αποφύγει το πρόστιμο

Κορονοϊός-Χανιά: Έβαλε το παιδί της στο πορτ-μπαγκάζ για να αποφύγει το πρόστιμο
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στα ειδικά έντυπα κυκλοφορίας Eurokinissi

Στόχος της ήταν να αποφύγει το πρόστιμο, κάτι που δεν κατάφερε τελικά . Στο αυτοκίνητο, πέρα από το κλεισμένο 6χρονο παιδί, ήταν μια φίλη της μαζί με το παιδί της.

Σάλο και απορία δημιουργεί στα Χανιά η είδηση της σύλληψης μίας μητέρας, που όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον οποίο επεβλήθη, έκρυβε το 6χρονο παιδί της στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με το Zarpanews.gr, οι επίσημες αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η 54χρονη οδηγός είχε στο όχημα άλλη μία γυναίκα και ένα παιδί και σταμάτησε για έλεγχο από την αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό σημείο των Χανίων.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου για περιορισμό της άσκοπης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού, αποκαλύφθηκε ότι στο πίσω μέρος του οχήματος “κρυβόταν” άλλο ένα παιδί μικρής ηλικίας, τέκνο της 34χρονης οδηγού, η οποία επιχείρησε ανεπιτυχώς να αποφύγει το πρόστιμο σε πιθανό έλεγχο.

Η 34χρονη συνελήφθη και για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές, ενώ της επεβλήθη και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των οδηγιών για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπονται πάνω από 2 άτομα σε κάθε όχημα, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης -με εξαίρεση την περίπτωση επιβίβασης και ενός ανηλίκου, όταν ο δεύτερος ενήλικας είναι σε ανάγκη- για την απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, συνεπώς προβλέπεται το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο των 150€.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα