Κορονοϊός: Η Εύα Αντωνοπούλου χορεύει στην κουζίνα και μας καλεί να μείνουμε σπίτι

Κορονοϊός: Η Εύα Αντωνοπούλου χορεύει στην κουζίνα και μας καλεί να μείνουμε σπίτι
Η Εύα Αντωνοπούλου στο βίντεο του Παναγιώτη Αρκουμανέα Printscreen / Twitter @arkouman

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ανέβασε βίντεο στο twitter, με τη σύζυγό του Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει και να στέλνει μήνυμα προστασίας κατά του κορονοϊου.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο για τον κορονοϊό, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ έχει βιντεοσκοπήσει τη σύζυγό του (και γνωστή δημοσιογράφο) Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει στο σπίτι τους θέλοντας έτσι να δώσει το μήνυμα ότι οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε στο σπίτι μας για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κορονοϊός.

Ιδού το χαρακτηριστικό tweet

Υπενθυμίζει ότι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στον “αέρα” η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας με τίτλο “Μένουμε Σπίτι”, η οποία παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.

Twitter

 

Η εν λόγω εικόνα απεικονίζει ένα σπίτι που επάνω γράφει την φράση: “Μένουμε Σπίτι”. “Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα