Κορονοϊός: Κλείνει προληπτικά το Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα παιδιά της 40χρονης

Κορονοϊός: Κλείνει προληπτικά το Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα παιδιά της 40χρονης
Το Κολλέγιο Αθηνών Κολλέγιο Αθηνών/linkedin

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγιου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς και το Νηπιαγωγείο "Ι.Μ. Καρράς". Σύγχυση με την ενημέρωση των γονέων

Κλειστό θα παραμείνει την Παρασκευή 28/2, το Κολλέγιο Αθηνών, λόγω του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας το βράδυ της Πέμπτης, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά, την Παρασκευή 28/2 :

-Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών,

-Το Γυμνάσιο και Λύκειο του κολλεγίου Ψυχικού

-Το Νηπιαγωγείο “Ι.Μ.Καρράς”.

Και τα τρια βρίσκονται στο παλαιό ψυχικό Αττικής και θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους, αφού διαπιστώθηκε πως τα παιδιά της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, φοιτούν στο Κολλέγιο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της 40χρονης τραπεζικού βρίσκεται μαζί με συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών σε εκδρομή στο Λονδίνο. Το κορίτσι είχε ταξιδεύσει με τη μητέρα του στο Μιλάνο, και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, έφυγε για Λονδίνο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη Βρετανική πρωτεύουσα και θα κριθεί αν θα επιστρέψει ή όχι στην Αθήνα.

Η διοίκηση του Κολεγίου σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στους γονείς των μαθητών πληροφορώντας για το συγκεκριμένο γεγονός και χωρίς να αναφέρει ζήτημα λήψης μέτρων.

Ειδικότερα στη σχετική ενημέρωση σημειώνεται ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών του Κολεγίου διαγνώστηκε θετική στον νέο Κορονοϊό Covid 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραπάνω ενημερωση έλαβαν οι γονείς του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά όχι αυτοί του Ψυχικού με αποτέλεσμα μέχρι την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, να επικρατήσει σύγχυση για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα