Ξέφρενα κορονοπάρτι σε όλη τη χώρα – Αυξάνεται η ανησυχία

Ξέφρενα κορονοπάρτι σε όλη τη χώρα – Αυξάνεται η ανησυχία
Πάρτι στην Μύκονο (φωτογραφία αρχείου) shutterstock

Η ανησυχία των αρχών για περαιτέρω μετάδοση του κορονοϊού στη χώρα μεγαλώνει αφού τα πάρτι πλέον αυξάνονται και πληθύνονται.

Τα πάρτι με ορθίους και χωρίς σχεδόν κανένα μέτρο ασφαλείας συνεχίζονται αυτό το καλοκαίρι κάτι που όπως είναι φυσικό αυξάνει την ανησυχία για περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού και ειδικά της μετάλλαξης Δέλτα.

Σύμφωνα με το MEGA που πρόβαλλε και τα σχετικά πλάνα στο δελτίο του το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο σε μία περιοχή αλλά σε πολλές γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των αρχών.

Συγκεκριμένα, στη Μύκονο το παρτι ξεκίνησε σε beach club και στη συνέχεια… prive σε βίλα. Σην Πάτρα όπου η επέμβαση της αστυνομίας έδωσε τέλος σε πάρτι στην παραλία πριν καν αρχίσει, ενώ λίγες ώρες μετά η αστυνομία της Πάτρας σταμάτησε και γλέντι γάμου όπου οι καλεσμένοι χόρευαν ενώ απαγορεύεται.

Πάντως οι επιχειρηματίες απειλούνται με πρόστιμα και λουκέτα, ακόμα και αναδρομικά… για βίντεο που θα αναρτηθούν στα social media και δείχνουν παράβαση των μέτρων.

Το Σάββατο, ας μην ξεχνάμε, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2327 νέα κρούσματα κορονοϊού, το μεγαλύτερο νούμερο εδώ και αρκετούς μήνες κάτι που σημαίνει ότι το τέταρτο κύμα είναι προ των πυλών αν δεν βρίσκεται ήδη εδώ.

Και όλα αυτά χωρίς να έχει φύγει για τις διακοπές του ο μεγάλος όγκος των Ελλήνων αδειούχων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα