Κορονοϊός: Νοσηλεύτρια από την Κάρπαθο στέλνει μόνο θετικά vibes

Κορονοϊός: Νοσηλεύτρια από την Κάρπαθο στέλνει μόνο θετικά vibes
Η Μαρία Μπέρτου facebook.com

Αφού δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ταυτότητάς της, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της μετά το θετικό δείγμα. Πώς εξελίχθηκε η νόσος και πώς είναι δύο ημέρες μετά.

Εντός του Κέντρου Υγείας ανιχνεύχθηκε την Πέμπτη το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Κάρπαθο, καθώς επρόκειτο για μόνιμο στέλεχος του νοσηλευτικού προσωπικού.

Αρχικά τα στοιχεία της νοσοκόμας δεν είχαν διαρρεύσει. Απλώς από τη διοίκηση του ΚΥ είχε αναφέρει πως “η ασθενής από την πρώτη στιγμή εμφάνισης των συμπτωμάτων βρίσκεται σε καραντίνα και αναρρώνει στο σπίτι με ήπια συμπτώματα και με συνεχώς βελτιούμενη την κατάσταση της υγείας της“.

Ωστόσο η ίδια με μήνυμά της, που δημοσίευσε το karpathiaki.gr επέλεξε να δημοσιοποιήσει πως είναι φορέας του covid-19 και να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της μετά το θετικό δείγμα. Η Μαρία Μπέρτου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όπως όλοι γνωρίζετε, εδώ και χρόνια ανήκω στο νοσηλευτικό προσωπικό του νησιού.

Στα πλαίσια της ασφαλούς επιστροφής μου στην εργασία μου και καθώς εμφάνισα κάποια συμπτώματα (πυρετό,κεφαλαλγία και πόνο στα κόκαλα), κρίθηκε αναγκαία η εξέταση μου για τον COVID-19, στον οποίο και βρέθηκα θετική.

Τα συμπτώματα υποχώρησαν μετά από δυο μέρες και προς το παρόν είμαι μια χαρά. Βρίσκομαι σε απομόνωση, από την πρώτη στιγμή και εγώ και η οικογένειά μου, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι! Όπως βρέθηκα εγώ εκτεθειμένη στον ιό, έτσι μπορεί και ο καθένας μας! Μείνετε στο σπίτι σας και ακολουθείστε τους κανόνες του ΕΟΔΥ όπου η τήρησή τους είναι επιβεβλημένη για όλους μας, έχουμε δεν έχουμε τον ιό!

Καλή δύναμη!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα