Κορονοϊός: Πλάνα μέσα στο Αττικό, εκεί που δίνεται η μεγάλη μάχη

Κορονοϊός: Πλάνα μέσα στο Αττικό, εκεί που δίνεται η μεγάλη μάχη

Η κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Αττικό και κατέγραψε τον ηρωισμό των γιατρών και νοσηλευτών που δίνουν καθημερινή μάχη για να σώσουν ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό (VIDEO).

Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εκείνοι που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσουν όλους εμάς όρθιους και να νικήσουν τον κορονοϊό, με εφόδια τις γνώσεις τους αλλά και τη μαχητικότητά τους, την επιμονή τους, τον επαγγελματισμό, τις αυτοθυσίες και την αυταπάρνησή τους.

Μιλάμε φυσικά για τους γιατρούς και νοσηλευτές που παλεύουν καθημερινά για να σώσουν ασθενείς και να νικήσουν τον κορονοϊό, με την κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης να μπαίνει σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Αττικό, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς και να πραγματοποιεί μία αυτοψία, ένα οδοιπορικό της σκληρής τους μάχης.

“Γιατρέ είμαι καλά; Γιατρέ θα τα καταφέρω; Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι μέσα στα σπίτια τους και συμμορφώνονται, αγωνιούν, φοβούνται, σε αυτούς πρέπει να πούμε ένα μπράβο, ένα κουράγιο, γιατί η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη για όλους και θέλει μια συλλογική αντιμετώπιση”, αναφέρει μία από τις νοσηλεύτριες στο Αττικό.

Δείτε το video:


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα