Κορονοϊός: Ποια απαγόρευση καρναβαλιού; Έτοιμοι για την παρέλαση οι Πατρινοί

Κορονοϊός: Ποια απαγόρευση καρναβαλιού; Έτοιμοι για την παρέλαση οι Πατρινοί
Καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας. Eurokinissi

Τι κι αν ακυρώθηκε το καρναβάλι, τι κι αν δόθηκαν οδηγίες, οι Πατρινοί τα αψήφισαν όλα, μασκαρεύτηκαν και βγήκαν στους δρόμους να διασκεδάσουν. Μάλιστα προετοιμάζονται για τη μεγάλη παρέλαση.

Έτοιμοι να παρελάσουν στις 2 το μεσημέρι είναι οι 30.000 Πατρινοί Καρναβαλιστές, στέλνοντας μήνυμα πως το Πατρινό Καρναβάλι δεν φοβάται τον κορονοϊό και παρά την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων από το Δήμο Πατρέων με κυβερνητική απόφαση.

Όπως αναφέρει το PatrasTimes.gr, η  παρέλαση των καρναβαλικών γκρουπ θα ακολουθήσει την παραδοσιακή διαδρομή, με έναρξη από την πλατεία Ομονοίας, κατόπιν Γούναρη, Κορίνθου μέχρι το ύψος της οδού Κιλκίς.

Καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας. Eurokinissi

 

Το μήνυμα που δέχονται οι Καρναβαλιστές στα κινητά τους τηλέφωνα τις τελευταίες ώρες είναι το εξής:

“Αγαπητοί καρναβαλιστές, Η καρναβαλική μας βαβούρα είναι έτοιμη! Το ραντεβού είναι στην πλατεία Ομονοίας την Κυριακή στις 14.00. Φέρτε τη φασαρία σας και πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το καρναβάλι του 2020!!! Τύμπανα, ροκάνες, αυτοσχέδια κρουστά, σφυρίχτρες και οτι άλλο θέλετε για να δώσουμε στην πόλη αυτό που της αξίζει!”

Υπενθυμίζεται οτι με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ακυρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα λόγω του κορονοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα