Κορονοϊός: Προτάσεις για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Προτάσεις για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας
Άδειοι δρόμοι και κλειστά καταστήματα στην Αθήνα Eurokinissi

Εισήγηση ακόμα και για γενική απαγόρευση κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου από τους αρμόδιους προς αντιμετώπιση της ανάρμοστης συμπεριφοράς μερίδας πολιτών.

Εισήγηση πρότασης ακόμα και για ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μη συμμόρφωσης μερίδας πολιτών με τον προαιρετικό χαρακτήρα των μέτρων για τον κορονοϊό.

Για να μην προκληθούν βεβαίως παρερμηνείες, πρόκειται για εισήγηση και όχι για απόφαση, η οποία ούτως ή άλλως επαφίεται στον ίδιο τον πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία, εξαιτίας της πολυπλοκότητάς της και των οικονομικών επιπτώσεων που δύναται να έχει.

Ωστόσο, επειδή η αντιμετώπιση του κορονοϊού και οι επιπτώσεις του έχουν την μεγαλύτερη σημασία για την Πολιτεία, θα εξετασθεί η πρόταση με όποια ενδεχομένως διαμόρφωση μπορεί να γίνει για την φάση που βρίσκεται αυτή την χρονική στιγμή η χώρα έναντι του ιού.

Η απόφαση αυτή δύναται να αναβληθεί για αργότερα και εφόσον περάσει η χώρα στην φάση 3, που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται ακόμα ή αν θα ληφθεί, ο τρόπος και με τα μέτρα που αυτό θα εφαρμοστεί, θα γίνει ουσιαστικά για να αναχαιτιστεί η ανώριμη συμπεριφορά μερίδας των πολιτών που δύναται να επιδεινώσει την κατάσταση.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Η απόφαση όποια και αν είναι αυτή ενδεχομένως να ληφθεί και εντός της εβδομάδας και πάντα ανάλογα και με τις υπόλοιπες εισηγήσεις που γίνονται και ανάλογα με την ανάλυση των δεδομένων που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο οι αρμόδιοι για ακόμα μία φορά κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες και καλούν σε πλήρη συμμόρφωση των μέτρων που αποφασίζονται.

Ουσιαστικά οι ρυθμιστικοί παράγοντες για την απόφαση και εφαρμογή των όποιων μέτρων και πρωτοκόλλων είναι η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού και η συμπεριφορά των ίδιων των πολιτών έναντι του φαινομένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα