Κορωπί: Εξαφανίστηκε 19χρονη – Είχε πάει να κάνει αίτηση για δουλειά

Κορωπί: Εξαφανίστηκε 19χρονη – Είχε πάει να κάνει αίτηση για δουλειά

Αγωνία για μια κοπέλα 19 ετών η οποία εξαφανίστηκε από το Κορωπί. Ανακοίνωση από την υπηρεσία Silver Alert.

Μια 19χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από το Κορωπί την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής πρόκειται για την Άρτεμις Βασίλη.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Έχει ύψος 1.62, καστανά μάτια και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο με λευκές ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανώς φοαράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

“Η αδελφή μας Αρτέμης Βασίλη 19 ετων έχει χαθεί από την παρασκευή στης 15.00 το μεσημέρι από το Κορωπί και έφυγε για να πάει στην Παιανία να κάνει αίτηση για δουλειά στα Jumbo στις 4 παρα εθεάθη στην στάση 2η Αττικής προς Παιανία σας παρακαλούμε όποιος οποίος νομίζει ότι την έχει δει ή μπορεί να μας βοηθήσει με κάποια πληροφορία σας παρακαλώ να επικοινωνησει μαζί μου ή με την Αστυνομία την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι,άσπρα παπούτσια,γαλαζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη σας παρακαλώ κοινοποίηστε για να την βρούμε“, έγραψε ο αδερφός της στο Facebook.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα