Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος μετά την απολογία του για βιασμό

Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος μετά την απολογία του για βιασμό
Κώστας Κωστόπουλος FACEBOOK/Kostas Kostopoulos

Ελεύθερος μετά την απολογία του για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου αφέθηκε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος

Ελεύθερος με την επιβολή του όρου αποχής του από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως αφέθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος που απολογήθηκε για βιασμό.

Ο σκηνοθέτης απολογήθηκε για την κακουργηματική σεξουαλική βία που του αποδίδεται, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του τον περασμένο Απρίλιο η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου. Η μηνύτρια ισχυρίζεται ότι πριν δώδεκα χρόνια ο κατηγορούμενος την βίασε σε απόμερο σημείο όπου την οδήγησε μετά από δείπνο που είχαν οι δύο τους προφασιζόμενος ότι θα πάνε σε κλαμπ που βρίσκονταν κοινοί γνωστοί τους.

Ενώπιον του Ανακριτή ο κ. Κωστόπουλος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος ότι με το φερόμενο θύμα είχε μία περιστασιακή γνωριμία η οποία ουδέποτε εξελίχθηκε σε κάτι άλλο. Ο κατηγορούμενος από την αρχή ισχυρίζεται πως η μηνύτρια ηθοποιός ψεύδεται , αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο σκοπός της είναι η δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα