Κούγιας: Στην υπόθεση Λιγνάδη στόχος είναι η Μενδώνη

Κούγιας: Στην υπόθεση Λιγνάδη στόχος είναι η Μενδώνη
Ο Αλέξης Κούγιας Eurokinissi Sports

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν ως "στόχο" τους την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση απέδωσε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας.

Παράταση για την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη την Πέμπτη θα ζητήσει ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι δεν έχει στα χέρια του την πλήρη δικογραφία- θα την πάρει σήμερα το πρωί και ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να συντάξει την  υπερασπιστική γραμμή.

Σε δήλωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει: «Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη. Θέλω να πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος»

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης σε δηλώσεις του στον ANT1 ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι η «υπόθεση Λιγνάδη» είναι «υπόθεση Μενδώνη», εξηγώντας πώς κατά την εκτίμησή του πίσω από την υπόθεση βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που έχουν στόχο να χτυπήσουν την υπουργό Πολιτισμού και την κυβέρνηση. 

Αναφορικά με τον διάλογο που είχε με τον κ. Λιγάνδη, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε πως γνωρίζει τα φερόμενα ως θύματα της υπόθεσης και πως του ζήτησε περισσότερες πληροφορίες. 

Για την 40χρονη ηθοποιό – η κατάθεση της οποίας φαίνεται πως «έκαψε» τον ηθοποιό και σκηνοθέτη – ο κ. Κούγιας είπε πώς βάσει όσων έχει μάθει χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως «αναξιόπιστη». Επε χαρακτηριστικά «να κρατάμε μικρό καλάθι».

Τέλος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Λίνας Μενδώνη ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι «δεν θέλει να απαξιώσει πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πολιτικά τους συμφέροντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα