Κρήτη: Δύο νεκροί μετά από τροχαίο στην Κίσσαμο

Κρήτη: Δύο νεκροί μετά από τροχαίο στην Κίσσαμο
Τροχαίο ατύχημα, φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονος έχασαν τη ζωή τους από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κίσσαμο Χανίων. Μάχη για τη ζωή της δίνει 23χρονη.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους δύο ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών μετά το τροχαίο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο και ένα 15χρονο κορίτσι που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα η ανήλικη να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, μία 23χρονη πολυτραυματίας εισήχθη για επείγον χειρουργείο ενώ αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική του νοσοκομείου.

Τέλος, ένας 17χρονος νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση καθώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο νεαροί άνδρες και τα δύο κορίτσια επέβαιναν στο αυτοκίνητο ενώ από το αγροτικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό όχημα σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Κισσάμου στα Χανιά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να χάσει την ζωή του ενώ τρία ακόμα άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Οι δύο γυναίκες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσαν.

Στην περιοχή του δυστυχήματος κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα