Κρήτη: Έστησαν ενέδρα σε διαιτητή με λοστούς

Ποδοσφαιρικός Αγώνας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 201, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τρικκαίων έχει στηρίξει πάρα πολλούς πολίτες στα χρόνια της κρίσης, με τη βοήθεια πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων. Στον αγώνα ήταν παρόντες ο αναπλ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Μητροπλίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος και η πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Θάνου. 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Ποδοσφαιρικός Αγώνας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 201, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τρικκαίων έχει στηρίξει πάρα πολλούς πολίτες στα χρόνια της κρίσης, με τη βοήθεια πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων. Στον αγώνα ήταν παρόντες ο αναπλ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Μητροπλίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος και η πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Θάνου. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ρεθύμνου

Το παιχνίδι μεταξύ του Τάλως Γαράζου με τον ΑΟ Επισκοπής 2010 δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκε στον διαιτητή Νίκο Σαρή στα αποδυτήρια, με συνέπεια εκείνος να μην είναι σε θέση να διευθύνει τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα:

ADVERTISING

«Πριν την έναρξη του αγώνα, στις 2.20 εισήλθε στα αποδυτήρια ο κ.Ρόζης, παράγοντας του Τάλως Γαράζου, με έσπρωξε, με έριξε κάτω και μου είπε "να φύγεις από εδώ, έχω πάρει τηλέφωνο τον Δασκαλόμαρκο να μην ξαναέρθεις στον Γαράζο". Όταν σηκώθηκα με έσπρωξε με τις γροθιές του στο στήθος μου και μου είπε: "Κανόνισε να μας παίξεις καλά σήμερα, γιατί δεν θα φύγεις από εδώ". Στο περιστατικό ήταν παρόντες οι βοηθοί μου, ο παρατηρητής διαιτησίας, καθώς και ο γιατρός αγώνα κι ο αρχηγός του Τάλως Γαράζου, οι οποίοι και με βοήθησαν. Αφού σηκώθηκα είχα πόνο στη μέση από το ξαφνικό πέσιμο στο πάτωμα, καθώς τα πλακάκια ήταν βρεγμένα και δεν μπόρεσα να ελέγξω την πτώση μου. Με τον πόνο αυτό δεν ήμουν σε κατάσταση να διευθύνω το παιχνίδι. Αποχώρησα στις 3:15 αφού προηγουμένως ο κ.Ρόζης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Ο αρχηγός του Τάλως Γαράζου ήταν παρών από τη στιγμή που με έσπρωξε με τις γροθιές του».

H ανακοίνωση του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου

''Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του Μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Γαράζου στο παιχνίδι «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» από τον Πρόεδρο της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και με ιδιαίτερη εγκληματική συνέχεια…………..εκ μέρους του!!!

Η άνανδρη επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και η οργανωμένη ενέδρα με επιπλέον βία  με λοστούς, που έστησε ο  Πρόεδρος της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, λίγα χιλιόμετρα μετά την αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο Γαράζου, αντιπροσωπεύει πλήρως την εγκληματική ενέργεια του Ρόζη Κωνσταντίνου με απώτερο στόχο να πλήξει σωματικά, ηθικά και ψυχολογικά το Μέλος μας, έως και να κινδυνέψει πλήρως η σωματική του ακεραιότητα.

Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.

Επειδή, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αλλεπάλληλες πράξεις βίας, γίνεται λόγος για Αξιωματούχους ή ποδοσφαιριστές ή οπαδούς με βίαιη διαγωγή, έλλειψη παιδείας, όπου προάγουν τη βία ως ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου,

καλούμε επιτέλους την Διοργανώτρια Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες τις και να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και το «προϊόν» της, για το καλό του Ρεθυμνιώτικου Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Η λύση από την πλευρά μας ως Σ.Δ.Π.Ρ. είναι απλά:

Άμεσα η διαβίβαση του Φύλλου Αγώνα «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Κανένα Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν θα ορίζετε στην ομάδα «Τάλως Γαράζου» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.''

Καταδικάζει η ΕΠΣΡ

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ Ρεθύμνου μέσω της οποίας καταδικάζει το γεγονός. ''Τέτοια γεγονότα είναι καταδικαστέα, αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο μας και το γυρίζουν σε άλλες εποχές'' ενώ τονίζει ότι θα ''επιληφθεί η Πειθαρχική Επιτροή της ΕΠΣΡ και θα εφαρμοστούς τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς''

Πηγή: cretalive

SHARE:

24Media Network