Κρήτη: Εξαφανίστηκε τουρίστας στα Χανιά – Συναγερμός στις αρχές

Κρήτη: Εξαφανίστηκε τουρίστας στα Χανιά – Συναγερμός στις αρχές
ΕΜΑΚ - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Επιχείρηση για τον εντοπισμού ενός 55χρονου Πολωνού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Παρασκευή όταν και πραγματοποιούσε πεζοπορία. Κινητοποιήθηκαν αστυνομία και πυροσβεστική, σηκώθηκε και drone.

Σε εξέλιξη στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, βρίσκεται επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό ενός άνδρα Πολωνικής καταγωγής.

Τα ίχνη του Πόλωνού που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη, χάθηκαν την Παρασκευή στην περιοχή μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης, όπου και πραγματοποιούσε πεζοπορία.

Την περιοχή ερευνούν αστυνομικοί και πυροσβέστες από τα τοπικά κλιμάκια και εθελοντές, ενώ για τον εντοπισμό του σηκώθηκε και drone.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 55χρονος άνδρας επιχείρησε το πρωί της Παρασκευής να διασχίσει το μονοπάτι Σούγιας -Αγίας Ρουμέλης.

Κάποια στιγμή το βράδυ επικοινώνησε με τη σύντροφό του, η οποία στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια καλώντας στο 112.

Άμεσα ξεκινησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ωστόσο το γεγονός ότι το κινητό του τηλέφωνο είναι πιθανότατα απενεργοποιημένο και δεν δίνει σήμα, καθιστά δύσκολη την επιχείρηση, καθώς οι διασώστες καλούνται να ερευνήσουν μια μεγάλη περιοχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα