Κρήτη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες – Γνωστοί στις αρχές

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες – Γνωστοί στις αρχές

Ποινικό ιστορικό φέρονται να έχουν τα άτομα που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για μία προσπέραση.

Γνώριμα φαίνεται πως είναι στην Ελληνική Αστυνομία τα δύο άτομα που επιτέθηκαν σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το Cretalive, πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές τις αρχές της Κρήτης στο παρελθόν, έχοντας ποινικό ιστορικό.

Μάλιστα, αμφότεροι φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί. Ο ένας είναι γεννημένος το 1984 και ο άλλος το 1986, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, για φθορά ξένης περιουσίας και για απλές σωματικές βλάβες.

Την ίδια ώρα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος φέρεται να επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό., ενώ και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τους Γερμανούς τουρίστες.

Σοκαρισμένοι από την επίθεση – “Ήταν σαν ταινία τρόμου”

Την άμεση σύλληψη των δραστών της φονικής επίθεσης σε βάρος τους στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, ζητά η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός.

“Ήταν σαν ταινία τρόμου. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε πόσο τρομακτικό και εξωπραγματικό ήταν να βλέπεις τη ζωή σου να απειλείται, να βλέπεις έναν άνθρωπο να έρχεται κατά πάνω σου με μαχαίρι. Η αδερφή μου έκλαιγε και προσπάθησα να την προστατέψω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν δεις ένα μαχαίρι. Προκαλεί σοκ”.

Όπως δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ, μία απλή υπόθεση, η ανταλλαγή στοιχείων μετά από την ελαφρά πρόσκρουση του 4×4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέρφια και τον πατριό τους. Εκτός από τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών.

Η οικογένεια προσπάθησε να απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων. Οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όπως καταγγέλλουν, δεν υπήρξε αρχικά καμία αντίδραση στις εκκλήσεις της οικογένειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα