Κρήτη: Θρίλερ για οικογένεια Γερμανών – Άγρια καταδίωξη και ξύλο από ντόπιους για μια προσπέραση

Κρήτη: Θρίλερ για οικογένεια Γερμανών – Άγρια καταδίωξη και ξύλο από ντόπιους για μια προσπέραση
Φωτογραφία αρχείου istock

Σκηνές τρόμου έζησε οικογένεια Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου μετά από καταδίωξη ντόπιων. Ακολούθησε βίαιη επίθεση και απειλή με μαχαίρι.

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (19/8) στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, με οικογένεια τουριστών από την Γερμανία να δέχεται μανιώδη καταδίωξη από δύο κατοίκους της περιοχής, ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όταν στη διαδρομή προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή και, συγκεκριμένα, ο πατέρας με τους δυο του γιους και την κόρη του.

Τότε, προφανώς επειδή οι ντόπιοι θεώρησαν προσβολή το γεγονός ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο με «ξένους», ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα.

Ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα. Τελικά, όταν τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που κάθονταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε άγρια. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδερφό του.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που έντρομοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Η οικογένεια των ντόπιων ωστόσο συνέχισε να τους καταδιώκει και να «σφυροκοπά» το ενοικιαζόμενο όχημα.

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος, «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση. Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα