Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Φωτό αρχείου: Τροχονόμος σε εθνική οδό
Φωτό αρχείου: Τροχονόμος σε εθνική οδό EUROKINISSI

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας οι ρυθμίσεις στην κυκλοφορία ισχύουν από την Τρίτη 30 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 1 Αυγούστου καθώς και την Τρίτη 6 του μηνός.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας -και την τροχαία που θα είναι παρούσα ώστε να διευκολυνθούν οι οδηγοί θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400ό χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επόμενης μέρας, στις εξής ημερομηνίες: την Τρίτη 30 Ιουλίου και την Τετάρτη 31 του ίδιου μηνός, την Πέμπτη 1 Αυγούστου και την Τρίτη 6.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο).

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία, Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραλιακή: Ποιοι δρόμοι και πότε θα κλείσουν λόγω έργων

SHARE: