Κυπαρισσία: Απολογείται ο 39χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της Μόνικα Γκιους

Κυπαρισσία: Απολογείται ο 39χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της Μόνικα Γκιους
Απολογία 39χρονου για τον θάνατο της Μόνικα από την Ρουμανία. Patrisnews.com

Ο 39χρονος Ρουμάνος κατηγορείται για τον θάνατο της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικα Γκιους, η οποία βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία.

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Εφετών Καλαμάτας πέρασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (04/10), ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του Μόνικα Γκιους, η οποία βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία.

Όπως αναφέρει το Patrisnews.com, ο 39χρονος έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης από την Ολλανδία, σε εκτέλεση του εκδοθέντος Διεθνούς Εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ο 39χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Καλαμάτας που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 39χρονος αρνείται τα πάντα σχετικά με τον θάνατο της 42χρονης και θα αποδείξει την αθωότητά του με στοιχεία.

Αύριο, Τρίτη (05/10), και αφού απολογηθεί, ο 39χρονος θα περάσει εκ νέου το κατώφλι του εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε άλλη υπόθεση που εκκρεμούσε καιρό και θα εκδικαστεί τώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα