Κυπαρισσία: Απολογείται ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας – Σοκάρει το βίντεο

Κυπαρισσία: Απολογείται ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας – Σοκάρει το βίντεο
Ο δράστης την Πέμπτη οδηγήθηκε στον ανακριτή απ' όπου πήρε προθεσμία. ioniantv

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο72χρονος, που πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Στο φως της δημοσιότητας το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός υπαλλήλου σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για έναν “φουσκωμένο” λογαριασμό.

Ο δράστης, ένας 72χρονος που εμφανίστηκε αμετανόητος  για την πράξη του, απολογείται σήμερα στον ανακριτή μετά την προθεσμία που έλαβε ενώ παράλληλα παραιτήθηκε  από το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Κυπαρισσία

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σοκάρει. Ο ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο 39χρονος και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος χωρίς να πει οτιδήποτε κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα