Κυπαρισσία: Στην φυλακή ο 72χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας

Κυπαρισσία: Στην φυλακή ο 72χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας
Εικόνα από τη δολοφονία του 39χρονου από ηλικιωμένο στην Κυπαρισσία glomex

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 72χρονος συνταξιούχος που πυροβόλησε και σκότωσε 39χρονο υπάλληλο καταστήματος για το ύψος του λογαριασμού του. Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο 72χρονος συνταξιούχος, που την Τρίτη πυροβόλησε με περίστροφο και σκότωσε τον 39χρονο Κώστα Καρυτινό μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία.

Σήμερα, έπειτα από την προθεσμία που είχε λάβει, παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας και έπειτα από την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline. Σημειώνεται ότι αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Όπως κατά την είσοδό του στην Εισαγγελία, έτσι και κατά την αποχώρηση αποδοκιμάστηκε έντονα από συγκεντρωμένους πολίτες.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Κυπαρισσία

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σοκάρει. Ο ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο 39χρονος και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος χωρίς να πει οτιδήποτε κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα