Λαμία: 3χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Παράσυρση 3χρονου αγοριού στη Λαμία
Παράσυρση 3χρονου αγοριού στη Λαμία LAMIAREPORT.GR

Το παιδί βρέθηκε στο έδαφος κι άρχισε να κλαίει, ενώ έτρεξαν δίπλα του διάφοροι συγγενείς που ήταν κοντά και ο οδηγός του οχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι φαίνεται να τη γλύτωσε μόνο με ένα μώλωπα στο κεφάλι.

Τροχαίο με παράσυρση ενός 3χρονου αγοριού Ρομά, σημειώθηκε γύρω στις 8:20 μμ της Τρίτης στην οδό Παπακυριαζή στη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου, στο κέντρο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο μικρός ξέφυγε από την αγκαλιά της γιαγιάς του και κινήθηκε να περάσει το δρόμο πλησίον του Ταχυδρομείου, τη στιγμή που ΙΧΕ προσπαθούσε να στρίψει στην οδό Καποδιστρίου.

Το παιδί βρέθηκε στο έδαφος κι άρχισε να κλαίει, ενώ έτρεξαν δίπλα του διάφοροι συγγενείς του που ήταν πλησίον κι ο οδηγός του οχήματος που ήταν εμφανώς σοκαρισμένος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο και οι διασώστες το μετέφεραν με ασφάλεια στο εσωτερικό του για μια πρώτη εξέταση και για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι φαίνεται να τη γλύτωσε μόνο με ένα μώλωπα στο κεφάλι, θα εξεταστεί, όμως, εξονυχιστικά στα Επείγοντα. προκειμένου να ελεγχθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: 

LamiaReport.gr

SHARE:

24Media Network