Λαμιώτης παρακινούσε πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες και συνελήφθη

Εκκλησία
Εκκλησία EUROKINISSI

Ο ντόπιος επιχειρηματίας διακινούσε υλικό με το οποίο παρακινούσε τους κατοίκους να παραβιάσουν την απαγόρευση εισόδου στους ναούς.

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας προχώρησε τη Μεγάλη Πέμπτη στη σύλληψη 32χρονου με την κατηγορία της "διέγερσης κατά νόμον". Ο ντόπιος επιχειρηματίας διακινούσε υλικό με το οποίο παρακινούσε τους κατοίκους να παραβιάσουν την απαγόρευση εισόδου στους ναούς, ως μέτρο διακοπής της διασποράς του κορονοϊού, και να κλειδώσουν απ' έξω τους "άθεους".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το Star Κεντρικής Ελλάδας ο δράστης, μαζί με έναν φίλο που αναζητείται, εθεάθησαν σε δύο εκκλησίες της περιοχής του Δομοκού, έχοντας προηγουμένως κολλήσει τα χαρτιά σε εκκλησίες τη Λαμίας, ακόμη στον πίνακα ανακοινώσεων της Μητρόπολης Φθιώτιδας, ο Μητροπολίτης της οποίας Συμεών είχε δεχθεί μια σειρά από απειλητικά μηνύματα που δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει θεωρώντας πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

ADVERTISING

Κατά το lamiareport, τα περισσότερα φυλλάδια έγραφαν: "ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ"

Ύστερα από έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε παρόμοιο υλικό με αντίστοιχης φύσεως συνθήματα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαμία, Κορονοϊός, Μεγάλη Εβδομάδα
SHARE:

24Media Network