Λάρισα: 50χρονη πήγε σε γάμο και τους "ξάφρισε"

Στιγμιότυπο από το γλέντι του γάμου
Στιγμιότυπο από το γλέντι του γάμου GLOMEX

Το όνειρο του γάμου έγινε εφιάλτης για μια οικογένεια στην Λάρισα, όταν μια γυναίκα που παρίστανε την φίλη, "ξάφρισε" τα φακελάκια με τα δώρα την ώρα του γλεντιού. Συγγενείς και συμπεθέρια κατέληξαν στο αυτόφωρο. Τι δηλώνει η νύφη.

Μια 50χρονη γυναίκα από τη Λαμία, που παρίστανε τη φίλη, "ξάφρισε" τα φακελάκια με τα δώρα την ώρα του γλεντιού την παραμονή του γάμου στη Λάρισα. Συγγενείς και το ζευγάρι κατέληξαν στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, η νύφη δήλωσε για το περιστατικό:

"Υπήρχε φοβερή αναστάτωση, ήταν πολύ άσχημο το κλίμα. Κλαίγαμε. Είπαμε ότι δεν θα φύγει κανείς από το σπίτι αν δεν βρεθούν τα λεφτά, θα κάνουμε σωματικό έλεγχο. Η κυρία όχι μόνο ήταν πρόθυμη και ήθελε να την ψάξουμε πρώτη... Την ψάξαμε και δεν βρήκαμε τίποτα. Απογοητευτήκαμε", δήλωσε η νύφη για το περιστατικό που μετέτρεψε τον γάμο της σε εφιάλτη".

Και πρόσθεσε:

"Όταν η 50χρονη πήγε στην τουαλέτα και ετοιμάστηκε να φύγει. της είπα ότι θέλω να την ψάξω μια τελευταία φορά και είχε τα χρήματα τυλιγμένα σε χαρτί μέσα στο εσώρουχό της. Και με το που της λέω "τα είδα, τι έχεις εκεί", πίεζε να τα βάλει παραμέσα. Άρχισα να φωνάζω, μπήκαν και οι υπόλοιποι μέσα, έπεσαν τα χρήματα κάτω".

Η "μακρυχέρα" κυρία αναγκάστηκε να παραδεχτεί την πράξη της και να επιστρέψει τα χρήματα, τα οποία συνολικά ήταν 1.680€.

"Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Μας χάλασε την πιο ωραία στιγμή της ζωής μας. Την ημέρα που παντρευόταν η κόρη μου εμείς τρέχαμε στην αστυνομία και στα αυτόφωρα για την "κυρία". Τη βάλαμε στο σπίτι μας, τη φιλοξενήσαμε και μας έκλεψε....", είπε στο Lamiareport.gr η μητέρα της νύφης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: 

Lamiareport.gr

SHARE: