Α.Τ. Εξαρχείων: "Αγνοούνται" δύο όπλα - Έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Πονοκέφαλος στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στο άκουσμα της είδησης πως κατά τον περιοδικό έλεγχο-καταμέτρηση του υπηρεσιακού οπλισμού στο Α.Τ. Εξαρχείων, έλειπαν δύο όπλα. Εντολή διερεύνησης στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους επιτελείς του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η ανακάλυψη πως λείπουν δύο υπηρεσιακά όπλα μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, την απώλεια των οποίων κανείς ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει αν είναι αποτέλεσμα κλοπής ή κάτι άλλο και από ποιον.

Η ανησυχητική αυτή είδηση προέκυψε τις τελευταίες ημέρες ύστερα από τον καθιερωμένο περιοδικό έλεγχο και καταμέτρηση του υπηρεσιακού οπλισμού στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και αμέσως ενημερώθηκε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να διερευνήσει τι έχει συμβεί και να αποδοθούν ευθύνες όπου τυχόν υπάρχουν.

ADVERTISING

Βεβαίως προτεραιότητα έχει να αποσαφηνιστεί τι έχει συμβεί και αν πρόκειται για κάτι που μπορεί να διορθωθεί και να επιστραφεί πίσω στη θέση του ο οπλισμός.

SHARE:

24Media Network