Λέσβος: Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου από πατέρα και γιο σε κοπή πίτας

Λέσβος: Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου από πατέρα και γιο σε κοπή πίτας
LESVOSNEWS.NET

Μετά από διαπληκτισμό σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου, ο 46χρονος πατέρας και ο 20χρονος γιος του περίμεναν τον 42χρονο έξω από το όχημά του και τον χτύπησαν με σιδερένια βέργα.

Απίστευτο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού 42χρονου στην Αγιάσο από πατέρα και γιο, που θα μπορούσε να καταλήξει ακόμη και σε δολοφονία αν δεν υπήρχε η επέμβαση κατοίκων του χωριού.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου, στις 5 Ιανουαρίου 2019, σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου στη Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net, ο 42χρονος που βρισκόταν στην εκδήλωση διαπληκτίστηκε με 46χρονο άντρα για άγνωστο λόγο και υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη.

ADVERTISING

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 42χρονος θέλησε να φύγει από την εκδήλωση, αλλά υπήρχε το αγροτικό όχημα του 46χρονου που εμπόδιζε να πάρει το δικό του όχημα. Ο 42χρονος τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου για να παρέμβει, ωστόσο, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Έπειτα από αρκετή ώρα, ο 46χρονος απομάκρυνε το όχημά του και ο 42χρονος αποφάσισε να φύγει από το καφενείο, αλλά ο πρώτος μαζί με τον 20χρονο γιο του τον περίμεναν στο σημείο όπου βρισκόταν το αμάξι του και όταν πλησίασε ξεκίνησαν να τον χτυπούν με σιδερένια βέργα.

Οι θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν το συμβάν και έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά ακόμη και όταν ο 42χρονος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του, πατέρας και γιος συνέχισαν να χτυπούν δυνατά, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα του θύματος.

Λέσβος: Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου από πατέρα και γιο σε κοπή πίτας
LESVOSNEWS.NET

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον του θύματος, το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου κλήθηκε για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση. Μετά το περιστατικό ο 42χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου για να ζητήσει βοήθεια και τότε κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Οι δράστες ακόμη δεν έχουν συλληφθεί, ενώ ο 42χρονος έχει καταθέσει μήνυση στον 46χρονο και έχει ενημερώσει τη στρατονομία, καθώς ο 20χρονος γιος του δράστη υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Λέσβος: Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου από πατέρα και γιο σε κοπή πίτας
LESVOSNEWS.NET
Πηγή: 

Lesvosnews.net

SHARE:

24Media Network