Λήστεψαν ζευγάρι στην Κάντζα: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έδεσαν

Λήστεψαν ζευγάρι στην Κάντζα: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έδεσαν
Περιπολικό αστυνομίας Eurokinissi

Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ζευγαριού στην Κάντζα τα ξημερώματα. Αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Αντιμέτωπο με τον τρόμο ήρθε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, ζευγάρι Κινέζων μέσα στο σπίτι τους, επί της Λ. Λαυρίου, στην Κάντζα.

Τρεις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν μέσα στο σπίτι τους αφού παραβίασαν ανασφάλιστη πόρτα και στη συνέχεια ακινητοποίησαν τον άνδρα και την γυναίκα, ασκώντας βία και τους έδεσαν.

Ακολούθως αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ζευγάρι στο σπίτι και ένα χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να διαφύγουν. Εκείνη την στιγμή κατάφερε να λυθεί ο άντρας και τους καταδίωξε, με αποτέλεσμα να τους πέσει το χρηματοκιβώτιο και να το παρατήσουν στο σημείο, ενώ αμέσως μετά κατάφεραν να διαφύγουν.

Το ζευγάρι κάλεσε την Αστυνομία ενώ η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται, αφού είχε τραυματιστεί από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους δράστες. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα