Lockdown: Εικόνες συνωστισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Lockdown: Εικόνες συνωστισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
thestival.gr

Το αδιαχώρητο από θαμώνες που απολάμβαναν takeaway ποτά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρώτο σαββατοκύριακο που επιτράπηκαν ξανά οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Περισσότερα από χίλια άτομα πήραν μέρος στο υπαίθριο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε χθες (3/4) το βράδυ στην πλατεία Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μεγάλες παρέες διασκέδασαν με μουσική και αλκοόλ, ενώ η πλειονότητα των παρευρισκόμενων δεν φορούσε προστατευτική μάσκα. Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτυ ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr.

Παρόμοια εικόνα παρατηρήθηκε, από το μεσημέρι έως και την νύχτα, έξω από καφέ και μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που λειτουργούν με takeaway. Οι φωτογραφίες του GR Times απεικονίζουν τους θαμώνες συνωστισμένους με τις μάσκες στο πηγούνι, υπό την διακριτική επίβλεψη της αστυνομίας, η οποία δεν παρενέβη.

GR TIMES

GR TIMES

Το αδιαχώρητο επικράτησε και έξω από μπαρ της πρωτεύουσας το πρώτο Σαββατοκύριακο που επιτράπηκαν ξανά οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Σε κεντρική πλατεία του Παγκρατίου, στου Ψυρρή και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας, πολίτες συνωστίστηκαν για να πιουν το takeaway ποτό τους. Οι εικόνες, παρά την κατανοητή κόπωση του πληθυσμού από τα περιοριστικά μέτρα, δημιουργούν ανησυχία, δεδομένου του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου.

Διαβάστε τη σημερινή έκδοση του Sunday Edition από το NEWS 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα