Λυμπερόπουλος: Το εξώδικο της taxibeat μοιάζει σαν να έχει γραφτεί σε πολιτικό γραφείο

9-9-2011-ΑΘΗΝΑ-ο πρόεδρος του σωματείου αυτοκινητιστών ταξί Αττικής, Θύμιος Λυμπερόπουλος.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
9-9-2011-ΑΘΗΝΑ-ο πρόεδρος του σωματείου αυτοκινητιστών ταξί Αττικής, Θύμιος Λυμπερόπουλος.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του σωματείου αυτοκινητιστών taxi Αττικής μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για το εξώδικό της taxibeat

“Καλώ τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη που στήριξε δημόσια την taxibeat να ανοίξουν οι offshore και να δούμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες τους” δήλωσε  μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος του σωματείου αυτοκινητιστών taxi της Αττικής, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά το εξώδικο της taxibeat τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς το ΕΘΝΟΣ.

Στη συνέχεια ο κ. Λυμπερόπουλος, αναρωτήθηκε πώς θα μειώσει τη φορολογία ο κ. Μητσοτάκης, τη στιγμή που το σύστημα με τις offshore εταιρίες σε φορολογικούς “παραδείσους” στερεί σημαντικό ποσό από τα ταμεία της Ελλάδας. Κατηγόρησε μάλιστα την taxibeat ότι και η ίδια φορολογείται στο εξωτερικό.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του σωματείου των taxi υπογράμμισε πως το κείμενου του εξώδικου είναι έτσι γραμμένο που μοιάζει σαν να έχει γραφτεί σε πολιτικό γραφείο, εξαπολύοντας, μάλιστα, τα πυρά του προς το αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη κατηγορώντας τον ότι επί της θητείας του στο υπουργείο ανάπτυξης “διέλυσε” την οικονομία.

Επισήμανε, εν κατακλείδι, ότι εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, υπέρ της taxibeat έχουν ταχθεί με δηλώσεις τους η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.

SHARE:

24Media Network