Μακρακώμη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Σώες η μητέρα και η 10χρονη κόρη της

Μακρακώμη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Σώες η μητέρα και η 10χρονη κόρη της
Φωτιά σε όχημα Lamia Report

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε μια μητέρα και η 10χρονη κόρη της, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πήρε φωτιά εν κινήσει.

Μεγάλη περιπέτεια για 51χρονη γυναίκα με τη 10χρονη κορούλα της που χάθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (5/1) στους επαρχιακούς δρόμους του Δήμου Μακρακώμης μεταξύ Πτελέας και Λευκάδας, ενώ το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr, η γυναίκα πήρε λάθος δρόμο και βρέθηκε σε μέρος που δε γνώριζε, με αποτέλεσμα να χαθεί σε δύσβατο χωματόδρομο. Η ανυσυχία της εντάθηκε όταν το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς ενώ βρισκόταν εν κινήσει και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Φωτιά σε όχημα Lamia Report


Ευτυχώς η αντίδραση της γυναίκας ήταν ψύχραιμη, εγκαταλείποντας γρήγορα το όχημα, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους και εν συνεχεία με το «112».

Πραγματικά αν και η επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, αλλά και πολλούς κάτοικους της περιοχής είχε ξεκινήσει από ώρα, οργώνοντας επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους, λύση βρέθηκε μόνο όταν δόθηκε το στίγμα από το Κέντρο μέσω της κλήσης βοήθειας.

Όταν το όχημα της Π.Υ. Μακρακώμης έφτασε στο σημείο, το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς, ευτυχώς όμως μάνα και κόρη βρέθηκαν σώες αν και τρομαγμένες από την περιπέτεια που πέρασαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα