Mall Athens: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών για την αστυνομική βία και τις καταλήψεις

Mall Athens: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών για την αστυνομική βία και τις καταλήψεις
News 24/7

Ομάδα ατόμων πραγματοποίησε παρέμβαση στο Mall Athens στο Μαρούσι πριν από λίγο φωνάζοντας συνθήματα για την αστυνομική βία και τις εκκενώσεις καταλήψεων.

Παρέμβαση στο Mall Athens στο Μαρούσι σημειώθηκε πριν από λίγο από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Περιπου 30 άτομα μπήκαν στο πολυκατάστημα φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της κρατικής καταστολής, όπως ανέφεραν, αλλά και υπέρ των καταλήψεων, πέταξαν τρικάκια με το ίδιο περιεχόμενο και μετά τη σύντομη παρουσία τους στο χώρο, αποχώρησαν ειρηνικά.

Η παραμονή τους στον χώρο διήρκησε περίπου 10 λεπτά., κατά τη διάρκεια των οποίων μοίρασαν το ενημερωτικό δελτίο “Καταληψίαςαπό το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Άνω – Κάτω Πατησίων, Κατάληψη Νάξου 75 και Κρασσά, στον κόσμο.

News 24/7

NEWS24/7

NEWS24/7

Ραγκούσης: Αποδεικνύεται η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Μητσοτάκη

Για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο βουλευτής Β’ Πειραιώς και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

«Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι και στην Κηφισιά, δεν αποδεικνύεται μόνον η αθέτηση ακόμη περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου).

Αποδεικνύεται και η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ραγκούσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα