Μάνη: Ελεύθερος ο παππούς της 12χρονης που κατηγορείται για ασέλγεια της εγγονής μαζί με ιερέα

Μάνη: Ελεύθερος ο παππούς της 12χρονης που κατηγορείται για ασέλγεια της εγγονής μαζί με ιερέα

Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό όρο την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα - Νέους μάρτυρες ζητάει ο ιερέας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη που κατηγορείται για την ασέλγεια της εγγονής του μαζί με τον ιερέα.

Η απολογία του παππού κράτησε δύο ώρες στην ανακρίτρια του Γυθείου και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

ADVERTISING

Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό όρο την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και επέστρεψε στο σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αναπηρίας.

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για την ασέλγεια της 12χρονης ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν ως νέοι μάρτυρες ο γιατρός του κέντρου υγείας Αρεόπολης, ο αδερφός της 12χρονης και να ολοκληρωθεί η ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς ότι ο κληρικός τη βίαζε κατ' επανάληψη, την έγδυνε, ασελγούσε πάνω της και τη χτυπούσε με τη ζώνη του. Τα περιστατικά αυτά φέρεται να επαναλαμβάνονταν κάθε φορά που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι.

Ο ιερέας επιμένει στην αθωότητά του. «Αυτά που λένε και δημοσιεύονται, είναι όλα αναληθή. Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άνδρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών, να πάει η μικρή μου κόρη που ήταν εννιά μηνών», είχε αναφέρει ο κατηγορούμενος σε συνέντευξη στο Star.

SHARE:

24Media Network